Bent u opzoek naar een touringcarbedrijf in Drenthe? Wij zijn de specialist op het gebied van personenvervoer. Vraag hier gratis een offerte aan om een van onze touringcars te huren.

Touringcarbedrijf Drenthe onderscheidt zich door persoonlijk en direct contact. We hebben de beschikking over een enthousiast en vakkundig team. Tevens beschikken we over een ruime ervaring in de touringcarbranche. Wij richten ons op de regio Drenthe, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler!

at legitimate replica patek watches good quality customs replica watches website percent discount girard perregaux tag heuer replica movies online harwind red face fake rolex buy taoba for reddit high quality replica automatic watches from card stainless-steel-a-forums-replica-watches-for-sale tank amaricaine replica watches greece calibre 36 vintage cartier devon tread 1 knockoff melbournes

De specialist in busverhuur, al bijna 100 jaar bij Touringcarbedrijf Drenthe

Met bijna 100 jaar ervaring is touringcarbedrijf Drenthe de onbetwiste expert op het gebied van busreizen! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Touringcarbedrijf Drenthe kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Drenthe. Touringcarbedrijf Drenthe betreft een onderdeel van Veenstra Reizen.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Certificering bus & touringcar bij Touringcarbedrijf Drenthe

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Touringcarbedrijf Drenthe kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Aanhef
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?